Zijn alle boeken geschikt voor een tweede leven via ons?

Ja en nee, niet alle boeken zijn even geschikt voor een tweede leven. Op dit moment lukt het ons niet goed om boeken ouder dan 20 jaar een tweede leven te geven. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar boeken van na het jaar 2000

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-Encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar
-Reisgidsen ouder dan 5 jaar
-Oude bibliotheekboeken.

Echter, als meer dan de helft van jouw partij geschikt is voor een tweede leven via ons, komen we toch graag langs en nemen we ook de minder geschikte boeken mee als je dat graag zou willen!  De wat minder geschikte boeken brengen wij vervolgens nog naar de kringloopwinkel of het oud papier. Twijfel je over jouw partij boeken? Stuur ons een berichtje!

Halen we je boeken door heel Nederland op?

Ja en nee. In principe halen we je boeken op dit moment alleen graag op in de regio klein Amsterdam vanaf +/- 50 geschikte boeken. Echter maken we soms in overleg een uitzondering.  Het is helaas, en dat zal je begrijpen, meestal niet rendabel en vooral niet milieubewust om grote afstanden af te leggen voor slechts een paar boeken. Bij hele grote partijen boeken vinden we het soms wel een goed plan om buiten de regio Amsterdam bij je langs te komen. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op!

Mochten we niet bij je langs kunnen komen, dan kun je jouw boeken misschien wel gratis naar ons opsturen of misschien vind je het niet erg om de boeken zelf langs te komen brengen bij ons in Amsterdam Noord?