Boeken opsturen

Je kan je boeken ook gratis naar ons opsturen!

Misschien wil je jouw boeken naar ons opsturen? We betalen graag je verzendkosten als je boeken aan onze voorwaarden voldoen. Waarom we voorwaarden stellen voor het opsturen van je boeken? Dat doen we omdat we graag willen dat jouw boeken bij ons goed terecht komen en geschikt zijn voor een tweede leven via ons.  

Onze voorwaarden voor het opsturen van je boeken;

- We betalen graag je verzendkosten vanaf 25 op te sturen boeken die geschikt zijn voor een tweede leven.

- De boeken mogen niet ouder zijn dan 20 jaar
  (ezelsbruggetje; boeken jonger dan 20 jaar hebben een streepjescode, oudere boeken meestal niet)

- Studieboeken mogen niet ouder zijn dan 5 jaar.

- Helaas kunnen we geen woordenboeken, encyclopedieën en atlassen, boekenweek geschenken en boeken uitgegeven door supermarkten aannemen.

- Het is voor nu alleen nog mogelijk om maximaal 2 pakketten van maximaal 20kg naar ons toe te sturen. (We zitten namelijk nog even in de testfase)

Mijn boeken voldoen aan jullie voorwaarden, hoe stuur ik ze naar jullie op?

Stuur ons een berichtje als je de boeken hebt ingepakt in een stevige verhuis- of bananendoos.  Het is  belangrijk dat de doos goed dicht(getaped) zit en eventuele lege ruimte opgevuld is.

Vervolgens sturen wij je per mail een pakketzegel toe die je thuis kunt uitprinten en op de doos kunt plakken. Nu kun je de doos afgeven bij een pick-up point van de bezorgdienst bij je in de buurt. Waar dat voor jou is zoeken we graag voor je uit.