Let op: Wij nemen op dit moment even geen boeken aan!


Op dit moment hebben wij een boeken-innamestop. Dat betekent dat we nu geen nieuwe afspraken kunnen maken voor het ophalen en aannemen van boeken op de korte termijn.  
We nemen de aankomende periode de tijd om onze opslag in Amsterdam te reorganiseren, op te ruimen en daarnaast gaan we ook nog eventjes met vakantie.


Op 5 oktober staat er weer een ophaalrondje gepland in Amsterdam. Het is nu al mogelijk om je  aan te melden voor de ronde van 5 oktober.
Vanaf 5 oktober is het ook weer mogelijk om boeken af te komen geven bij ons afgiftepunt in Amsterdam.


In verband met onze vakantie kan het eventjes duren voordat we op jullie berichtjes reageren, maar we zullen je zeker niet vergeten!


Voordat je ons een berichtje stuurt is het aan te raden om eerst even te controleren of wij jouw mooie boeken nog een tweede leven kunnen geven.  Klik daarvoor eerst eventjes hier!

Kunnen jouw boeken niet zo lang op een nieuw thuis wachten?  Kijk dan eventjes of onderstaande adressen je wat eerder uit de brand kunnen helpen!


-https://www.kringloopwinkels.nu/kaart/


-https://books4life.nl/


Hopelijk tot snel weer!


Groet
Tweedehandsboekengezocht.nl


Boeken afgeven.

Momenteel lukt het ons alleen om boeken op te halen in Amsterdam of een aangrenzende gemeente van Amsterdam (bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen) vanaf 2 dozen boeken (+/- 50 stuks). 

Woon je niet in de regio Amsterdam en of vind je het sowieso prettiger om je boeken zelf af te komen geven, dan kan dat natuurlijk ook! We doen dit echter wel alleen op afspraak omdat het afgiftepunt op dit moment op een woonadres zit.

Zijn alle boeken geschikt voor afgifte?

Nee, helaas zijn niet alle boeken geschikt voor een tweede leven. 

Op dit moment lukt het ons niet goed om de meeste boeken ouder dan 20 jaar een tweede leven te geven. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar boeken van na het jaar 2000

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-Encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar
-Reisgidsen ouder dan 10 jaar
-Ex bibliotheekboeken.
-Boeken uit een huis waar binnen gerookt is.

Echter, als meer dan de helft van jouw partij wel geschikt is voor een tweede leven via ons, nemen we toch graag al je boeken aan als je dat graag zou willen!  
De wat minder geschikte boeken brengen wij vervolgens nog naar de kringloopwinkel of het oud papier. Twijfel je over jouw partij boeken? Stuur ons een berichtje!