Let op: Van 22 januari tot 7 maart kunnen wij even geen boeken aannemen!

We gaan in de aankomende periode onze opslag opruimen, verbouwen en herindelen. Ook gaan we even met een welverdiende vakantie.

Dat betekent dat we tussen 22 januari en 7 maart helaas even geen boeken kunnen aannemen. Er staan in deze periode geen ophaalrondjes door Amsterdam gepland en ook is ons afgifte-punt gesloten.

Vervolgens is de afgifte van boeken weer mogelijk op afspraak vanaf maandag 7 maart en op 9 maart hebben we weer een ophaalrondje door Amsterdam gepland staan. Uiteraard is het mogelijk om je daar alvast voor in te schrijven. Dat doe je door het contactformulier hiernaast (of hieronder op mobiel) in te vullen. Vergeet niet om eerst eventjes hier te controleren of wij jouw mooie boeken nog een tweede leven kunnen geven.

Kunnen jouw mooie boeken niet zo lang op een nieuw thuis wachten, dan snappen wij dat natuurlijk. Kijk dan even of onderstaande mooie organisatie je iets sneller uit de brand kan helpen;

Books4life; https://books4life.nl/

Met vriendelijke groet,

Tweedehandsboekengezocht.nl

Boeken afgeven.

Momenteel lukt het ons alleen om boeken op te halen in Amsterdam of een aangrenzende gemeente van Amsterdam (bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen) vanaf 2 dozen boeken (+/- 50 stuks). 

Woon je niet in de regio Amsterdam en of vind je het sowieso prettiger om je boeken zelf af te komen geven, dan kan dat natuurlijk ook! We doen dit echter wel alleen op afspraak omdat het afgiftepunt op dit moment op een woonadres zit.

Zijn alle boeken geschikt voor afgifte?

Nee, helaas zijn niet alle boeken geschikt voor een tweede leven. 

Op dit moment lukt het ons niet goed om de meeste boeken ouder dan 20 jaar een tweede leven te geven. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar boeken van na het jaar 2000

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-Encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar
-Reisgidsen ouder dan 10 jaar
-Ex bibliotheekboeken.
-Boeken uit een huis waar binnen gerookt is.

Echter, als meer dan de helft van jouw partij wel geschikt is voor een tweede leven via ons, nemen we toch graag al je boeken aan als je dat graag zou willen!  
De wat minder geschikte boeken brengen wij vervolgens nog naar de kringloopwinkel of het oud papier. Twijfel je over jouw partij boeken? Stuur ons een berichtje!