Let op: Wij nemen momenteel geen boeken aan!Momenteel hebben wij een boekenaannamestop! Dat betekent dat wij voorlopig geen boeken kunnen ophalen en aannemen.  Onze excuses hiervoor!  

Onze verwachting is dat we vanaf 2 mei weer boeken kunnen ophalen in Amsterdam.  

Wil je een afspraak maken voor na 1 mei, stuur ons dan gerust een berichtje.  

Hebben jouw boeken wat meer haast, kijk dan even of een kringloopwinkel bij jou in de buurt je boeken wat sneller een tweede leven kunnen geven; https://allekringloopwinkels.nl/

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!


Tweedehandsboekengezocht.nl

Boeken afgeven.

Momenteel lukt het ons alleen om boeken op te halen in Amsterdam of een aangrenzende gemeente van Amsterdam (bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen) vanaf 2 dozen boeken (+/- 50 stuks). 

Woon je niet in de regio Amsterdam en of vind je het sowieso prettiger om je boeken zelf af te komen geven, dan kan dat natuurlijk ook! We doen dit wel graag alleen op afspraak omdat het afgiftepunt op dit moment op een woonadres zit.

Zijn alle boeken geschikt voor afgifte?

Nee, niet alle boeken zijn even geschikt voor afgifte. Op dit moment lukt het ons om de meeste boeken jonger dan 20 jaar een tweede leven te geven. 

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar

Heb je een mix van boeken die je weg wilt doen en lijken de meeste boeken nog wel bruikbaar voor ons, dan nemen we je boeken uiteraard graag aan! We zullen er dan ook voor zorgen dat de boeken die voor ons niet bruikbaar zijn nog een goede laatste bestemming krijgen.