Oeps, onze opslag zit vol!

We krijgen door de Lockdown in Nederland momenteel veel meer boeken aangeboden dan we op dit moment een tweede leven kunnen geven. Helaas kunnen we daardoor even geen boeken meer aannemen. Onze excuses voor het ongemak!


We hebben onze deuren even helemaal moeten sluiten. We zijn dan ook niet meer te bereiken via de telefoon en onze email. Hopelijk zien en spreken we elkaar weer op;


-19 februari starten wij onze email weer op en kun je ons weer bereiken voor een afgifte- of ophaalafspraak

-22 februari kunnen er weer boeken (op afspraak) afgegeven worden bij ons afgiftepunt in Amsterdam.

-9 maart staat er weer een ophaalrondje gepland in Amsterdam.

Nogmaals sorry voor het ongemak en alvast dank voor je begrip.

Tweedehandsboekengezocht.nl

Boeken afgeven.

Momenteel lukt het ons alleen om boeken op te halen in Amsterdam of een aangrenzende gemeente van Amsterdam (bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen) vanaf 2 dozen boeken (+/- 50 stuks). 

Woon je niet in de regio Amsterdam en of vind je het sowieso prettiger om je boeken zelf af te komen geven, dan kan dat natuurlijk ook! We doen dit wel graag alleen op afspraak omdat het afgiftepunt op dit moment op een woonadres zit.Zijn alle boeken geschikt voor afgifte?

Nee, helaas zijn niet alle boeken geschikt voor een tweede leven. 

Op dit moment lukt het ons niet goed om de meeste boeken ouder dan 20 jaar een tweede leven te geven. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar boeken van na het jaar 2000

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-Encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar
-Reisgidsen ouder dan 10 jaar
-Ex bibliotheekboeken.
-Boeken uit een huis waar binnen gerookt is.

Echter, als meer dan de helft van jouw partij wel geschikt is voor een tweede leven via ons, nemen we toch graag al je boeken aan als je dat graag zou willen!  
De wat minder geschikte boeken brengen wij vervolgens nog naar de kringloopwinkel of het oud papier. Twijfel je over jouw partij boeken? Stuur ons een berichtje!